logo

605 344 685 / 724 767 968

RESTAURACE

POD LIPOU

 

MENU NA NOVÝCH INTERNETOVÝCH STRÁNKÁCH:

https://nasavrky-restauracepodlipou.cz

 

     
     
     
     
     
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
 
     
     
     
     
 
     
     
     
     
     
     
 
     
     
     
     
     
 
     
     
     
     
     
     
 
     
     
     
     
     
     
 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 
     
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
     
     
     
     
     
 
     
     
     
     
     
     

SEZNAM ALERGENŮ

1 Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice  
2 Korýši a výrobky nich   
3 Vejce a výrobky z nich   
4 Ryby a výrobky z nich  
5 Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich   
6 Sójové boby a výrobky z nich   
7 Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)  
8 Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich  
9 Celer a výrobky z něj   
10 Hořčice a výrobky z ní   
11 Sezamová semena a výrobky z nich   
12

Oxid siřičitý a siřičitany v koncentr. vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2 

 
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj   
14 Měkkýši a výrobky z nich